1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare subliniaza obligatiile si drepturile reciproce intre platforma walkin-incaltaminte.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor walkin-incaltaminte.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet walkin-incaltaminte.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor walkin-incaltaminte.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora in platforma.

walkin-incaltaminte.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru exactitatea datelor furnizate de parteneri, inclusand dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din walkin-incaltaminte.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si walkin-incaltaminte.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia furnizeaza accesul si utilizarea serviciilor walkin-incaltaminte.ro si servesc drept acord legal intre dumneavostra si walkin-incaltaminte.ro. Accesand walkin-incaltaminte.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de o parte externa sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor walkin-incaltaminte.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care acestea opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor personale si trimiterea de informatii

walkin-incaltaminte.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat in vederea trasmiterii de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul poate retrage acordul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana care website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte proceduri care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii site-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin{@}walkin-incaltaminte.ro.

Ultima actualizare 29.01.2023.