Afișez 1 - 60 din 144 de rezultate

 • Toms Papuci de casa Sage culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Sage culoarea negru

  – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Cutie rotunda si moale. - Talpa din guma. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37.
 • Toms espadrile Alpargata culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea bej

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Varf moale. – Talpa din guma. – Interior textil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea negru

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Varf moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului moale. – Interior textil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms espadrile Alpargata Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa elastica. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms espadrile Parker culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Parker culoarea bej

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului moale. – Talpa din guma. – Interior textil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la…
 • Toms Papuci de casa Sage culoarea gri Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Sage culoarea gri

  – Material ornamentat. – Talpa din guma. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Material ornamentat. - Talpa din guma. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37.
 • Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea violet, cu platforma Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea violet, cu platforma

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material neted. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Pantof cu platforma. – Interior textil. – Inaltimea platformei: 3,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la…
 • Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea alb Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea alb

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material neted. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Pantof cu platforma. – Interior textil. – Model cu insetie elastica. – Inaltimea platformei: 3,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la…
 • Toms Papuci de casa Celeste culoarea maro Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Celeste culoarea maro

  – Material neted. – Talpa din guma. – Interior confortabil. – Spatele calcaiului moale. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Material neted. - Talpa din guma. - Interior confortabil. - Spatele calcaiului moale. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37.
 • Toms Papuci de casa transparent Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa transparent

  – Material ornamentat. – Talpa presata. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36/37.

  - Material ornamentat. - Talpa presata. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 36/37.
 • Toms espadrile Alpargata Cupsole culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Cupsole culoarea bej

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Almond, cutie de picior intarita. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Brant textil. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Almond,…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea rosu Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea rosu

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Varf moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului moale. – Interior textil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Varf moale. - Talpa din guma.…
 • Toms Papuci de casa culoarea gri Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa culoarea gri

  – Material neted. – Talpa presata. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36/37.

  - Material neted. - Talpa presata. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 36/37.
 • Toms Papuci de casa Susie culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Susie culoarea negru

  – Material neted. – Talpa din guma. – Brant confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37/38.

  - Material neted. - Talpa din guma. - Brant confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37/38.
 • Toms Papuci de casa Celeste culoarea alb Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Celeste culoarea alb

  – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului moale. – Talpa din guma. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Cutie rotunda si moale. - Spatele calcaiului moale. - Talpa din guma. - Interior textil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. - Dimensiunile date pentru marimea:…
 • Toms Papuci de casa Ezra culoarea gri Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Ezra culoarea gri

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului moale. – Talpa din guma. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Cutie rotunda si moale. - Spatele calcaiului moale. -…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea roz

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Cutie rotunda si moale. – Talpa elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea gri Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea gri

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului moale. – Talpa din guma. – Model cu toc plat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea alb Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea alb

  – Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. – Material ornamentat. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Brant textil. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. - Material ornamentat. -…
 • Toms Papuci de casa Susie culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms Papuci de casa Susie culoarea roz

  – Talpa din guma. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37/38.

  - Talpa din guma. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37/38.
 • Toms espadrile Valencia culoarea bej, cu platforma Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Valencia culoarea bej, cu platforma

  – Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. – Almond, cutie de picior intarita. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului rigidizat. – Brant textil. – Pantof cu platforma. – Interior confortabil. – Insertii decorative. – Inaltimea platformei: 4 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. - Almond, cutie de…
 • Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Mallow culoarea bej

  – Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. – Material ornamentat. – Cutie rotunda, usor intarita. – Spatele calcaiului rigidizat. – Brant textil. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. - Material ornamentat. -…
 • Toms tenisi Alpargata Lug femei, culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms tenisi Alpargata Lug femei, culoarea negru

  – Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. – Varful usor rigidizat. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Inaltimea platformei: 3,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Spuma Ortholite® creeaza un flux de umiditate si previne transpiratia. Are proprietati antibacteriene si antifungice. Protejeaza impotriva mirosurilor si ofera o buna absorbtie a socurilor. - Varful usor rigidizat.…
 • Toms Espadrile Cheetah culoarea crem Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Cheetah culoarea crem

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Brant textil. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms – Espadrile Classic Answear 2023-09-27

  Toms – Espadrile Classic

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Talpa din guma. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior textil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.5.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Talpa din guma. - Cutie rotunda si moale. - Spatele calcaiului rigidizat. - Interior textil. - Model cu insetie elastica. - Lungimea brantului…
 • Toms Espadrile culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile culoarea negru

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Varful usor rigidizat. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Varful usor rigidizat. - Talpa din guma. - Spatele calcaiului rigidizat. - Interior textil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm.…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea violet Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea violet

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului moale. – Model cu talpi flexibile. – Interior textil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Spatele…
 • Toms Espadrile Heritage Canvas culoarea portocaliu Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Heritage Canvas culoarea portocaliu

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului moale. – Brant textil. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms Espadrile Heritage Canvas Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Heritage Canvas

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Brant textil. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms Sandale de piele Sidney femei, culoarea maro Answear 2023-09-27

  Toms Sandale de piele Sidney femei, culoarea maro

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Incheiere cu catarama cu ac. – Material ornamentat. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Incheiere…
 • Toms – Espadrile Plant Dyed Answear 2023-09-27

  Toms – Espadrile Plant Dyed

  – Varf moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Brant textil, detasabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Varf moale. - Talpa din guma. - Spatele calcaiului usor rigidizat. - Brant textil, detasabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. - Dimensiunile date pentru marimea:…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea roz

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…
 • Toms Espadrile Tie Dye Canvas Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Tie Dye Canvas

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului moale. – Interior confortabil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea bordo Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea bordo

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului moale. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…
 • Toms Espadrile Alpargata culoarea maro Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Alpargata culoarea maro

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Material ornamentat. – Varf moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Material ornamentat. - Varf moale. - Talpa din guma. - Spatele calcaiului usor rigidizat. - Interior textil. - Lungimea brantului pentru marimea este…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea roz

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Varf moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms Espadrile Cassiah femei, culoarea alb Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Cassiah femei, culoarea alb

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Cutie rotunda, intarita. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului rigidizat. – Model legat cu sireturi. – Inaltimea platformei: 4 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Cutie rotunda, intarita. - Talpa din guma. - Spatele calcaiului rigidizat. - Model legat cu sireturi. - Inaltimea platformei: 4 cm. - Lungimea…
 • Toms espadrile Alpargata Rope culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Rope culoarea bej

  – Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Oferă o respirabilitate optimă și are, de asemenea, proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute. Este parțial realizat din Bio-Oil și cauciuc reciclat. – Material ornamentat. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru

  - Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea bej

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior textil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms Espadrile culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile culoarea negru

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Material neted. – Varf moale. – Talpa din guma. – Interior textil. – Model cu toc plat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Material neted. - Varf moale. - Talpa din guma. - Interior textil. - Model cu toc plat. - Lungimea brantului pentru marimea este…
 • Toms papuci Alpargata Mallow femei, culoarea roz, cu platforma Answear 2023-09-27

  Toms papuci Alpargata Mallow femei, culoarea roz, cu platforma

  – Material neted. – Talpa sculptata. – Interior confortabil. – Pantof cu platforma. – Inaltimea platformei: 4,5 cm. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37-38.

  - Material neted. - Talpa sculptata. - Interior confortabil. - Pantof cu platforma. - Inaltimea platformei: 4,5 cm. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. - Dimensiunile date…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea bej

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Talpa elastica. – Model cu toc plat. – Interior textil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms espadrile Alpargata Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata

  – Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Oferă o respirabilitate optimă și are, de asemenea, proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute. Este parțial realizat din Bio-Oil și cauciuc reciclat. – Material ornamentat. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru

  - Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult…
 • Toms Sandale de piele Sidney femei, culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms Sandale de piele Sidney femei, culoarea negru

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Material neted. – Incheiere cu catarama cu ac. – Talpa din guma. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Material neted. - Incheiere cu catarama cu ac. - Talpa din guma. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea galben Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea galben

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului moale. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…
 • Toms Espadrile Alpargata culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Alpargata culoarea roz

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…
 • Toms – Espadrile Canvas Classic Answear 2023-09-27

  Toms – Espadrile Canvas Classic

  – Material neted. – Spatele calcaiului moale. – Talpa stabila. – Insertie din piele. – Cusaturi decorative. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Material neted. - Spatele calcaiului moale. - Talpa stabila. - Insertie din piele. - Cusaturi decorative. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. - Dimensiunile date pentru…
 • Toms – Espadrile Classic Answear 2023-09-27

  Toms – Espadrile Classic

  – Material ornamentat. – Varf moale. – Talpa stabila. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Material ornamentat. - Varf moale. - Talpa stabila. - Interior textil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.
 • Toms espadrile Alpargata culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea roz

  – Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Oferă o respirabilitate optimă și are, de asemenea, proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute. Este parțial realizat din Bio-Oil și cauciuc reciclat. – Material ornamentat. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru

  - Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea bej Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea bej

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda si moale. – Talpa stabila. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Material ornamentat. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms Espadrile culoarea albastru marin Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile culoarea albastru marin

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Varful usor rigidizat. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Varful usor rigidizat. - Talpa din guma. - Spatele calcaiului rigidizat. - Interior textil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm.…
 • Toms Espadrile Alpargata culoarea alb Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile Alpargata culoarea alb

  – Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. – Cutie tifonata, intarita. – Talpa stabila. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Antibacterian, branţuri impotriva transpiraţiei OrthoLite®. - Cutie tifonata, intarita. - Talpa stabila. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. - Dimensiunile date pentru marimea:…
 • Toms espadrile Alpargata Rope culoarea alb Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Rope culoarea alb

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Oferă o respirabilitate optimă și are, de asemenea, proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute. Este parțial realizat din Bio-Oil și cauciuc reciclat. – Material neted. – Cutie

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul…
 • Toms Espadrile culoarea gri Answear 2023-09-27

  Toms Espadrile culoarea gri

  – Varful usor rigidizat. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului rigidizat. – Interior confortabil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Varful usor rigidizat. - Talpa din guma. - Spatele calcaiului rigidizat. - Interior confortabil. - Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. - Dimensiunile date pentru marimea: 37.
 • Toms espadrile Alpargata Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Material ornamentat. – Cutie rotunda, intarita. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Talpa elastica. – Model cu toc plat. – Interior textil. – Model cu insetie elastica. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Material…
 • Toms espadrile Alpargata Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata

  – Eco Ortholite – un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. – Cutie rotunda si moale. – Spatele calcaiului rigidizat. – Talpa din guma. – Model cu toc plat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.5.

  - Eco Ortholite - un brant care se adapteaza la forma piciorului, asigurand confortul de rulare si absorbtia socurilor. Are proprietati antibacteriene, asigura circulatia aerului si absoarbe mirosurile. - Cutie…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea violet Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea violet

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…
 • Toms espadrile Alpargata Rope culoarea negru Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata Rope culoarea negru

  – Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult timp și asigură o bună absorbție a șocurilor. Oferă o respirabilitate optimă și are, de asemenea, proprietăți antibacteriene ridicate, prevenind formarea bacteriilor, ciupercilor și a mirosurilor neplăcute. Este parțial realizat din Bio-Oil și cauciuc reciclat. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea

  - Un branț din spumă cu formă specială, cu sistemul OrthoLite® Eco ™ este extrem de moale și elastic, datorită căruia se adaptează piciorului, își păstrează grosimea inițială mai mult…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea roz Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea roz

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului moale. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 37.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…
 • Toms espadrile Alpargata culoarea gri Answear 2023-09-27

  Toms espadrile Alpargata culoarea gri

  – Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. – Material neted. – Cutie rotunda si moale. – Talpa din guma. – Spatele calcaiului usor rigidizat. – Interior textil. – Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5 cm. – Dimensiunile date pentru marimea: 36,5.

  - Earthwise ™ este o linie de produse realizata din materiale ecologice si care utilizeaza procese de productie mai ecologice. - Material neted. - Cutie rotunda si moale. - Talpa…